OMÜ ÇEVSAM’dan Samsun Okuma Vakti Kütüphanelerine Anlamlı Destek
28 Şubat 2020, Cuma - 10:30
Güncelleme: 28 Şubat 2020, Cuma - 12:23

OMÜ Vakfı Koleji’ni ziyaret eden OMÜ Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ekibi Samsun okuma vakti kütüphanelerine kitap hediye ederek destek oldular.

Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVSAM) Müdürü ve Rektör Danışmanı  Prof. Dr. Yüksel Ardalı, ÇEVSAM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Müderrisoğlu, Çevre Yük. Müh. Özge Köksal ve OMÜ Çevre Topluluğu üyesi öğrencileri ile OMÜ Vakfı Koleji’nde hazırlanan Samsun Okuma Vakti Kütüphaneleri Kitap Bağışı etkinliğine katıldılar.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Her yerde kitap her yere kitap”  sloganıyla başlatılan proje ile kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması ve okunan kitapların daha fazla insana ulaşması için bağışlanarak 1.000.000 kitap toplanması hedefleniyor.

Okulun bir bölümünü bağış kampanyası için özel bir kitaplık hâline getiren OMÜ Vakfı Koleji öğretmenleri; veliler ve öğrenciler ile ulaşabildikleri herkesi kitap kampanyasına destek olmaya davet ettiklerini ifade ettiler.