Fransızca Ana Bilim Dalı Yıl Sonu Şöleni
18 Mayıs 2016, Çarşamba - 15:42
Güncelleme: 18 Mayıs 2016, Çarşamba - 18:17

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölümü Fransız Dili Eğitimi Ana Bilim Dalının organize ettiği “Geleneksel Fransızca Öğretmenliği Yıl Sonu Şöleni” renkli ve keyifli anlara sahne oldu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Kampüsü OMÜ Sahnesinde düzenlenen etkinliğe; Fransızca Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hanife Nalan Genç, Bölüm öğretim üyeleri, araştırma görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Programda İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından etkinliklere geçildi.

Fransızca Öğretmenliği son sınıf öğrencilerinin hünerlerini sergiledikleri programda; solo ve düet hâlinde müzik performansları, şiir dinletisi, dans gösterisi gibi farklı etkinlikler yer aldı. Hayatlarının belli bir bölümünü özlemle hatırlayacak ve güzel anılar biriktirecek Fransızca Öğretmenliği öğrencileri performanslarıyla hocalarından ve davetlilerden büyük alkış aldı. Ayrıca davetliler arasındaki minik izleyiciler de gecenin tadını çıkardı.

Indila ve Zaz gibi popüler Fransız şarkıcılarının eserlerinin de seslendirildiği gecede Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hanife Nalan Genç “Gecenin düzenlenmesinde katkısı olan öğrencilerime yürekten teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı bu etkinlik olmayacaktı. Keyifli ve eğlenceli bir program olmasını diliyorum.” dedi.

Ana Bilim Dalı öğrencileri de gecenin planlanması, hazırlanması ve gerçekleştirilmesinde kendilerini teşvik eden, destekleyen Eğitim Fakültesi Dekanlığına, idari personele, Ana Bilim Dalı hocalarına ve araştırma görevlilerine şükranlarını sunarak duygularını paylaştılar.

Yıl sonu şöleni, toplu hatıra fotoğrafı çekimleri ile son erdi.