MacMillan English Campus Sayesinde Dünyayla Aynı Dili Konuşun
20 Şubat 2020, Perşembe - 13:20
Güncelleme: 24 Şubat 2020, Pazartesi - 00:04

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ); MacMillan English Campus ile uluslararası standartlara sahip eğitim programının protokolüne imza atarak, İngilizce öğrenmek ve konuşmak isteyenler için yabancı dil öğreniminde önemli bir adım attı. Yapılan anlaşmayla programa katılacak kursiyerler; OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) üzerinden MacMillan Education Yayınevi ile MacMillan English Campus çevrim içi platformunun aktif kullanıcısı olacak.

Eğitim programındaki MacMillian English Campus İngilizce kursunun; OMÜ’nün mevcut öğrencileri, mezunları, lisansüstü öğrencileri ile personeline ve kurum dışındaki kişilere yönelik farklı başvuru kategorileri bulunuyor. Uluslararası standartları ve kalite güvencesi doğrultusunda deneyimli ve uzman danışman kadrosuna sahip MacMillan English Campus’ün Uzaktan Eğitim Akredite Programı, katılımcılara istedikleri çevrim içi platformlardan erişebilecekleri İngilizce eğitim fırsatını uygun fiyatla ve işlevsel olarak sunuyor.

Saat sınırı olmayan eğitim platformu

6 aylık eğitim programı kapsamında, danışmanlarca belirlenecek kriterler ölçüsünde kişilerin seviyesine göre ilerleme sağlanacak. MacMillan English Campus, kullanıcılar için iki akademik yarıyılda (güz ve bahar) gün ve saat sınırı olmaksızın erişime açık olacak. Platformda gerçekleşen geliştirici, destekleyici ve paylaşımcı etkinlikler yoluyla katılımcılara performansları hakkında danışmanlar tarafından anında geri dönüşler yapılacak.

"Uluslararası Geçerlilik Belgesi" elde etme fırsatı

Program dâhilinde yanı sıra, katılımcılara iki akademik yıl sonunda Avrupa Dil Programı Çerçeve Programı uyarınca A1-A2; B1-B2; C1 düzeylerini gösteren ve OMÜ ile MacMillan English Campus onaylı başarı belgesi verilecek. Hak edilen bu başarı belgesi, böylelikle kullanıcılara uluslararası pek çok alanda yararlanabilecekleri bir avantaj sağlayacak.

Söz konusu eğitime, kullanıcı bilgisi ve şifre ile bütün çevrim içi platformlardan ulaşılabilecek. Platforma hangi adresten ulaşılacağını gösteren ve kullanıcı bilgelerinizi içeren bir e-posta, MacMillan English Campus çevrim içi platformu tarafından OMÜ’nün temin ettiği mail adresine otomatik olarak gönderilecek. Öğrenciler ve danışmanlar, etkinliklerdeki başarı durumunu kullanıcı hesabı üzerinden takip edebilecek.

Platform sayesinde ayrıca, katılımcıların işlevsel İngilizceyi kullanabilmeleri ve güncel İngilizceyi takip etmelerine imkân verebilecek kavram ve sözcükleri etkin olarak sunan dünyaca ünlü Guardian ve Financial Times gazetelerinde 30 günde bir yenilenen ve başlangıç, orta ve ileri olmak üzere üç farklı dil düzeyinde yazılan makalelere erişimleri olacak ve bunlarla ilgili okuduğunu anlama çalışmaları yapılacak.

Başvuru bilgileri için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Program ödemeleri için; Ziraat Bankası ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ IBAN  TR07 0001 0014 7909 7123 9551 49

Program ücretleri; tüm Ziraat Bankası şubeleri ve ATM’lerinden T.C. kimlik numarası ile, internet bankacılığı kullananlar için havale veya EFT yoluyla yatırılabilir.

Programa katılım ücreti: 200 TL (Programın tamamı için)

Son başvuru: 29 Şubat 2020

Programın başlangıcı: 10 Mart 2020