Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'ne Konferans Salonu
18 Mayıs 2016, Çarşamba - 11:00
Güncelleme: 18 Mayıs 2016, Çarşamba - 11:47

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Çarşamba Belediyesi,  Mustafa Kemal Güneşdoğdu  Kampüsü'ne yapılacak  Konferans Salonu için protokol imzaladı.

OMÜ'nün önemli kampüslerinden biri olan ve içerisinde Hukuk Fakültesi , İletişim Fakültesi, Adalet Meslek Yüksek Okulu ile inşaatı devam eden Toplum ve İnsan Bilimleri Fakültesi'ni barındıran Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nde eksik olan konferans salonunun yapımı için, üniversite ve Çarşamba Belediyesi işbirliği ile protokol imzalandı.

OMÜ Rektörlük makamında imzalanan protokol için Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ortak açıklama yaptı. Rektör Akan ve Belediye Başkanı Dündar, “Öğrencilerin bilimsel ve kültürel faaliyetelerini yapabilmeleri için gerekli olan konferans salonunu en kısa zamanda iki kurumun ortaklaşa çalışması ile öğrencilerin hizmetine sunacağız” dedi