“Hayattan Kareler-2” Sergisi Ödüllendirildi
18 Mayıs 2016, Çarşamba - 09:17
Güncelleme: 18 Mayıs 2016, Çarşamba - 17:44

Medya ve İletişim Çalışmaları Topluluğunun 1. İletişim Şenliği kapsamında düzenlediği “Hayattan Kareler-2” isimli fotoğraf sergisinde fotoğrafları sergilenen öğrencilere ödül verildi. İletişim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran, Prof. Dr. Bünyamin Şahin, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran yaptı. Sergiye katkı sağlayan öğrencilere teşekkür eden Taşkıran, sergiye katılan fotoğrafların, oluşturulacak jüri değerlendirmesinden sonra fakülte binasında kalıcı olarak sergilenebileceği müjdesini verdi.

Konuşmanın ardından fotoğraf sergisine katkı sunan öğrencilere, Dekan Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran, Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Recep Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya, Yrd. Doç. Dr. Beste N. Erdem, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan ve Yrd. Doç. Dr. Ömer Çakın tarafından teşekkür belgeleri verildi. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Bu yıl ikincisi gerçekleşen fotoğraf sergisinde, 22 İletişim Fakültesi öğrencisinin çektikleri hayata ve insana dair  28 adet fotoğraf sergilenmişti.