Bafra'da Halk Oyunları ve Tiyatro Gösterisi
17 Mayıs 2016, Salı - 17:00
Güncelleme: 17 Mayıs 2016, Salı - 23:00

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu gösterileri Bafra Yerleşkesi Hanife Aşçı Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Bafra Meslek Yüksekokulu Folklor ekibinin Trabzon ve Artvin yöresi  oyunları ile başlayan program daha sonra tiyatro ekibinin ‘Bizim Aile’ adlı oyunu ile devam etti.

OMÜ Bafra Yerleşkesi Hanife Aşçı Konferans salonundaki gösteride; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Ferşat Kolbakır, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali Kemal Ayan, İlçe yöneticileri ile Yüksekokul akademik ve idari personeli, öğrenciler ile aileleri yer aldı.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali Kemal Ayan, konuşmasında “Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz halk oyunları ve tiyatro gösterisi, öğrencilerimizin boş zamanlarında ilgi alanlarındaki yeteneklerini göstermeleri açısından fırsatlar sunuyor.” ifadelerini kullandı.

Programın ardından Tiyatro ve Halk Oyunları Ekipleri ile hocalarına Yüksekokul tarafından çeşitli hediyeler verildi.