İlköğretim Bölümü Etkinlikleri
17 Mayıs 2016, Salı - 14:47
Güncelleme: 24 Mayıs 2016, Salı - 10:39

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği öğrencileri sergi, müzikli drama gösterisi ve halk oyunlarından oluşan etkinlik düzenledi.

Eğitim Fakültesinde 17'cisi düzenlen etkinliği izleyenler, Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerinin hazırladığı müzikli drama gösterisi, Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinin halk oyunları ve Müzik Eğitimi Bölümü Ana Çalgı öğrencilerinin bağlama dinletisiyle eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinliğe katılanlar ayrıca, öğrencilerin Okul Öncesi Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı ile Materyal Geliştirme ve Okul Öncesinde Matematik Materyal Tasarımı derslerinde hazırladıkları çalışmalardan oluşan sergiyi de gezme fırsatı buldular.

Öğretim Görevlileri Münevver Biçer, Yaşar Çelik ve Ömer Kanca'nın katkılarıyla hazırlanan etkinliğe, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Öğr. Gör. Münevver Çelik, artık gelenek haline gelen İlköğretim Bölümü etkinliklerinden Samsun halkının da haberdar olmasını ve etkinliklere katılmalarını arzu ettiklerini söyledi.