Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Sergisi
13 Mayıs 2016, Cuma - 15:00
Güncelleme: 16 Mayıs 2016, Pazartesi - 11:26

Ondokuz Mayıs Üniversitesi  Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde 30'uncu sanat yılını tamamlayan öğretim üyeleri, karma resim sergisi açtı.

OMÜ Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun olan ve 30 yıldır akademik sanatsal çalışma içinde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Metin Eker, Prof. Dr. Gülten İmamoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Sevinç Yanbeyi Beşer'in eserlerinden oluşan karma resim sergisi açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi  Sanat Galerisi'nde müzik dinletisi ile açılan ve 20 karma resimden oluşan serginin açılışına, OMÜ öğretim üyeleri ile birlikte çok sayıda sanatsever ve öğrenci katıldı.

Serginin açılışında konuşan Prof. Dr. Metin Eker, bugüne kadar ulusal ve uluslararası düzeyde sergiler açtıklarını, ancak bu serginin en önemli özelliğinin ise Osman Güngör atölyesinden  mezun olan ve aynı yerde akademik çalışma yürüten öğretim üyeleri tarafından açılması olduğunu söyledi.

Sergi 30 Mayıs’a kadar açık kalacak.