Kariyer Söyleşileri’nin İlk Konuğu Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Rektör Bilgiç’le Buluştu
03 Aralık 2019, Salı - 21:41
Güncelleme: 03 Aralık 2019, Salı - 21:41

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) gelenekselleştirmeyi planladığı “Kariyer Söyleşileri”nin ilk konuğu Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, eşi Nigar Erdemoğlu ile birlikte Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Konuklarını makamında ağırlayan Rektör Bilgiç, yaptığı yatırımlarla Türkiye’nin önemli değerlerinden ve öncü kuruluşlarından biri hâline gelen Erdemoğlu Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nu Samsun ve Üniversitede konuk etmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, gösterdiği teveccüh için kendisine teşekkür etti.

Ekonomiye, eğitime, istihdama yönelik büyük katkılar sağlayan İbrahim Erdemoğlu’nun tecrübelerini paylaşacağı söyleşinin, öğrencilerin ufkunu genişleteceğini belirten Rektör Bilgiç, Üniversiteli gençleri söyleşiye beklediklerini dile getirdi.

Konukseverliğinden ötürü Rektör Bilgiç’e şükranlarını ileten İbrahim Erdemoğlu ise edilen davetten ve OMÜ’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu vurgulayarak OMÜ’lü gençlerle buluşacak olmasının heyecanını yaşadığını, Türkiye’nin önemli üniversitelerinden biri olan OMÜ’nün Rektör Bilgiç ve ekibinin öncülüğünde gelişimini büyük bir ivmeyle sürdüreceğine inandığını dile getirdi.

Görüşmede Rektör Bilgiç, konuk iş adamı Erdemoğlu’na ziyaret anısı olarak Üniversitenin hediyesini takdim ederken, Erdemoğlu da merhum babası Mehmet Erdemoğlu’nun yaşamı, ilkeleri ve bıraktığı eserlerin iz düşümü olan ve Aysun Öner’in yazdığı “Besnili Bilge Mehmet Erdemoğlu” adlı kitabı Rektör Bilgiç’e sundu.