Kurtuluşun ve Kuruluşun Lideri Atatürk OMÜ Vakfı Kolejinde Minnetle Yâd Edildi
11 Kasım 2019, Pazartesi - 10:14
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 15:59

Cumhuriyetin mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Kolejinde yapılan törende özlem ve saygı ile anıldı.

Öğrenciler tarafından sergilenen “İlkelerin Işığımızdır” isimli oratoryo gösterisi ile başlayan anma programı, saygı duruşunda bulunulması ve sonrasında İstiklal Marşımız ile devam etti.

Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği “10 Kasım Atatürk'ü Anma Özel Programı”nda öğrencilerin sergilediği gösteriler büyük beğeni toplarken katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Anma programında, Kolej Müdürü Mustafa Kurt’un günün anlam ve önemine dair konuşmasının ardından sinevizyon gösterisi, koro, şiir ve solo şarkı performansları sahnelendi.