Hafızlık Eğitimini Tamamlayan Öğrenciler İcazet Aldı
08 Kasım 2019, Cuma - 14:33
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 15:43

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde öğretimlerine devam eden 19 öğrenci hafızlık kursunu başarıyla tamamlayarak icazet almaya hak kazandı. Ensar Vakfı Samsun şubesinin düzenlediği "Hafızlık İcazet Merasimi"nde 20 hafız icazet aldı.

Merasime, Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Peker, İl Müftüsü Veysel Çakı, Prof. Dr. Kemal Sandıkçı, Hafız Mustafa Demirkan, Hafız İsmail Coşar ve Hafız Mustafa Altın katılım gösterdi.

Ensar Vakfı Samsun Şubesi tarafından Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen Hafızlık İcazet Merasiminde, çoğunluğunu OMÜ öğrencilerinin oluşturduğu 20 kişilik grup kursu başarıyla tamamlayarak hafızlık icazet belgesi almaya hak kazandı.

Hafızlık icazet belgelerini Samsun Valisi Osman Kaymak ve protokol üyelerinden alan grup, son olarak protokol üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

İcazet belgesi almaya hak kazanan hafızlar

OMÜ İlahiyat Fakültesi; Elif Bozkurt, Merve Aktürk, Merve Saçıkara, Sümeyye Sena Boz, Yeter Keriman, Abdulkadir Akra, Beşir Muhammed, Eymen Abdulcevad, Diş Hekimliği Fakültesi; Eyham Saka, Durul Hüda, İşletme Fakültesi İbrahim Bella Bah, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Halid Ali, Halil Hasso , Muhammed Nasrullah Şerif , Tıp Fakültesi; Müddesir Ali Malik, Seifu Ahmed İbrahim, Talha Mustafa , İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi; Yunus Mustafa Ali, İşletme Fakültesi Zın Mın Thu Ya, Samsun Üniversitesi Havacılık Yüksekokulu; Metin Husso.