İş Fırsatı Ayaklarına Geldi
09 Mayıs 2016, Pazartesi - 23:05
Güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba - 15:43

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu kariyer seminerleri kapsamında Yapı Kredi Çağrı Merkezi yöneticileri ve İnsan Kaynakları uzmanlarını ağırladı. Etkinliğe İstanbul merkez ve Samsun Yapı Kredi Çağrı Merkezinden yönetici ve uzmanlar katıldı.

Çarşamba Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen “Yapı Kredi’ye Ses Ver” adını taşıyan etkinlikte, gençlerin kariyer planlaması, Çağrı Merkezi’nde çalışmak için atılması gereken ilk adımlar, işe alım süreci, yeni elemanların uyum eğitimleri ve kariyer basamakları hakkında geniş bilgiler sunuldu. İlgi çekici istatistik bilgiler ve kıymetli tecrübelerin paylaşıldığı sunumun ardından Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Samsun’da kurulu bulunan ve 500 kişi istihdam eden Yapı Kredi Çağrı Merkezi için işe başvuru formları doldurdu.

Toplantıya, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Bankacılık ve Sigortacılık, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgi Güvenliği, Bilgisayar Programcılığı ve Sosyal Güvenlik bölümü öğrencileri geniş bir katılım gösterdi.

Samsun Yapı Kredi Çağrı Merkezi Müdürü Özgür Batur, İnsan Kaynakları Müdürü Fırat Atalay, İnsan Kaynakları Uzmanı Müge Güneri, Çağrı Merkezi İK Eğitim Uzmanı Tuğba Batur, Çağrı Merkezi Kitle yönetmeni Emel Güvener Kuzgun seminerde yer aldı.

Seminerde okul yönetimi de tam kadro yer aldı. Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Çakın, Müdür Yrd. Turgay Yavuzarslan, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Murat Kahyaoğlu başta olmak üzere akademik kadro sunumu takip edenler arasındaydı.