OMÜÇEM Aktif İngilizce I Kursu

OMU ÇOCUK ÜNİVERSİTESİNDEN
“AKTİF İNGİLİZCE I” KURSU
İNGİLİZCEYİ YAŞAYARAK ÖĞRENMENİN!

OMU Çocuk Üniversitesi olarak gerçekleştirdiğimiz örnek etkinliklere hız kesmeden devam ediyoruz. Çocuğunuzun ingilizceyi konuşarak, dinleyerek, interaktif bir şekilde gerçekten öğrenmesini istiyor musunuz? O zaman bu kursumuzu kaçırmayın! Çocuklarımızın ingilizce yeterliğini basamak basamak atırmayı planlayan bu kursumuzun birinci basamağına başlıyoruz..

Kimler Başvurabilir?
Örgün eğitim kurumunda okuyan tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri başvurabilir. Başvurular başlamıştır!!

Nezaman Olacak?
Kursun 20 Haziran-1 Temmuz 2016 arasında hafta içi 10:00-15:00 arası gerçekleşmesi planlanmaktadır. Örgün öğretimde okullar tatil olduktan sonraki iki hafta boyunca gerçekleşecektir.

Kurs Ücreti Ne Kadar?
Kurs Ücreti 410TL dir. Ayrıca Kurs ile ilgili tüm eğitsel materyaller ve kitaplar OMUÇEM tarafından karşılanacaktır.

Nasıl Başvuracağım?
Çocuk Üniversitemizin web sayfasından yada bizzat Merkezimize gelerek başvuru ve ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Kontenjan Kaç Kişi?
Kontenjanımız sınırlıdır. Sadece bir grup olarak gerçekleştirilecek olan kursumuz 15-20 kişi ile açılacaktır. Başvurunun çok olması durumunda öğrencinin ingilizce başarısı kriter olarak kullanılacaktır.

Öğretim Elemanları Kimler?
Okt. Dalga ÖZAL (OMU Yabancı Diller Yüksek Okulu Öğretim Elemanı)
Okt. Esen GENÇ (OMU Yabancı Diller Yüksek Okulu Öğretim Elemanı)

Kurs  Sonunda Belge Verilecek mi?
Kurs sonunda katılan her öğrencimize OMUÇEM katılım belgesi verilecektir.

Size Nasıl Ulaşabilirim?
Adresimiz: OMUÇEM Eğitim Fakültesi B Blok Giriş Kat Ofis No: BD024
                                                                     55200 Kurupelit- Atakum- SAMSUN

Web: http://cocukuniversitesi.omu.edu.tr/