LSC Malta Bilgilendirme Toplantısı ve Eğitim Tarihleri Güncellemesi
09 Mayıs 2016, Pazartesi - 16:13
Güncelleme: 09 Mayıs 2016, Pazartesi - 16:36

LSC Malta London School of Commerce’de gerçekleştirilecek olan “İngilizce Dil Eğitimi ve Hizmet İçi Eğitim” projesi kapsamında gidecek olan öğrenci/öğretim elemanı/okutmanların önemle dikkatine;

Asil ve yedek listede ismi bulunanların 16 Mayıs 2016 tarihi 18:00 - 20.00 saatler arasında Eğitim Fakültesi A Blok A-304 Konferans Salonu’nda hazır olmaları önemle rica olunur.

Bilgilendirme toplantısı London School of Commerce adına gelecek olan Uzman Kerem KARA tarafından yapılacaktır. Toplantıda aşağıdaki konular ele alınacaktır:

• Proje için gerekli evraklar
  • Vize süreci
  • Yol haritası

Eğitim Tarihleri Güncellemesi:

Öğretim üyeleri (Yrd. Doç. Dr., Doç. Dr. ve Prof. Dr.) Rektörlük seçimlerinden dolayı 13-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında eğitim alacaklardır.Öğretim üyeleri için telafi dersleri yapılacaktır.

Öğrenciler, öğretim görevlileri ve okutmanlar duyurulduğu gibi 11-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında eğitim alacaklardır.

Bilgi için tıklayınız