Genç Parti Samsun İl Başkanlığından Nezaket Ziyareti
30 Ekim 2019, Çarşamba - 12:45
Güncelleme: 30 Ekim 2019, Çarşamba - 12:45

Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki nezaket ziyaretinde Genç Parti Samsun İl Başkanı Faruk Şen’e; İlkadım İlçe Başkanı Erol Ayakta, İlkadım Kadın Kolları Başkanı Şengül Sungur ve Danışman Öznur Durdu eşlik etti.

Görüşmede, gösterilen konukseverlikten ötürü şükranlarını sunan İl Başkanı Faruk Şen, Genç Parti’nin Samsun’daki yapılanması ve çalışmaları hakkında Rektör Bilgiç’e bilgi verdi. İl Başkanı Şen, OMÜ’nün akademik ve idari personeli ile öğrencilerine başarılı bir akademik yıl diledi.

Üniversitenin kurumsal yapısı ve çalışmalarına dair bilgiler paylaşan Rektör Bilgiç de nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.