TÜBA Asosiye Üyesinden Rektör Bilgiç’e Nezaket Ziyareti
23 Ekim 2019, Çarşamba - 11:11
Güncelleme: 24 Ekim 2019, Perşembe - 16:32

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Türkiye Bilimler Akademisinin (TÜBA) iş birliğinde düzenlenen “Peynir Haritası: Akdeniz Ülkeleri ve Türkiye” konulu konferans nedeniyle Samsun’a gelen TÜBA Asosiye Üyesi ve İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Adnan Hayaloğlu, konferans öncesi Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ile Prof. Dr. Mehmet Kuran da hazır bulundu.

TÜBA’nın faaliyetleri ve akademik çalışmaları hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ali Adnan Hayaloğlu, gösterilen misafirperverlikten dolayı Rektör Sait Bilgiç’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Sait Bilgiç, konuğuna Üniversiteyi temsilen hediye takdim etti.