Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’den Nezaket Ziyareti
17 Ekim 2019, Perşembe - 16:31
Güncelleme: 17 Ekim 2019, Perşembe - 20:12

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) davetlisi olarak Samsun’a gelen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı karşıladı.

Vereceği “İnsanoğlunun Yeryüzündeki Bilgi Kaynakları ve Geçmişten Geleceğe Yükseköğrenim Kurumları” başlıklı konferans öncesinde OMÜ Rektörlüğünü ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, sonrasında mevkidaşı Prof. Dr. Sait Bilgiç’le makamında bir araya geldi.

Samsun’da ve kentin güzide kurumlarından biri olan OMÜ’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Şahin, gösterilen incelik ve konukseverlik için Rektör Prof. Dr. Bilgiç nezdinde OMÜ Ailesi’ne şükranlarını sundu. OMÜ’nün kaydettiği aşamaları takdirle takip ettiklerini belirten Prof. Dr. Şahin, Rektör Bilgiç ve ekibine başarılarının devamını diledi.

Konuğunu Samsun ve OMÜ’de görmekten dolayı mutluluğunu dile getiren Rektör Bilgiç ise Prof. Dr. Şahin’in vereceği konferansın ufuk açıcı olacağını belirterek, mevkidaşına davete icabetinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Görüşme sonunda Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin, ziyaret anısı olarak Rektör Bilgiç’e Mevlana’nın yedi öğüdünün yazılı olduğu ahşap sütun ile Selçukluları temsil eden çift başlı kartalın heykelciğini hediye etti. Rektör Bilgiç ise konuğuna Üniversitenin hediyesini takdim etti.

Ardından Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Bilgiç’in eşliğinde konferansın gerçekleştirileceği Samsun kent merkezindeki Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’na geçti.