Rektör Bilgiç’in Konuğu; Beyin Alanında Çalışmalarıyla Tanınan Prof. Dr. Sinan Canan
14 Ekim 2019, Pazartesi - 14:05
Güncelleme: 14 Ekim 2019, Pazartesi - 14:05

Beyin alanında yaptığı çalışmalar ve beyin hakkında yazdığı kitaplarla tanınan Prof. Dr. Sinan Canan, 14 ve 15 Ekim’de Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) gerçekleştireceği söyleşi programları öncesinde Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Faruk Tan’ın eşliğinde Rektör Bilgiç’i ziyaret eden Prof. Dr. Sinan Canan, yüksek lisansını ve doktorasını OMÜ’de yapmış bir akademisyen olarak Millî Mücadele’nin 100. yılının yaşandığı bir dönemde Samsun ve Üniversitede bulunmaktan duyduğu kıvancı belirterek gösterilen misafirperverlik için şükranlarını iletti.

Görüşmede Prof. Dr. Canan, yürüttüğü akademik çalışmalar ile düzenlediği programlar hakkında Rektör Bilgiç’e bilgi verirken, OMÜ’de gerçekleştireceği söyleşilerde birikim ve tecrübesini katılımcılarla paylaşmaktan onur duyacağını dile getirdi.

Rektör Bilgiç ise çalışmaları ve yazdıklarıyla yetkinliğini kanıtlamış Prof. Dr. Sinan Canan’ı 100. yılın coşkusunun yaşandığı 2019’da Üniversitede tekrar görmekten duydukları mutluluğu vurgulayarak alakasından dolayı konuğuna teşekkür etti.

Ziyarette Prof. Dr. Sinan Canan, üretkenliğinin yansıması olan “İFA: İnsanın Fabrika Ayarları 1. Kitap- Beden” adlı kitabını Rektör Bilgiç’e takdim ederken, Rektör Bilgiç de konuğuna ziyaret anısı olarak Üniversitenin hediyesini sundu.

Ziyarette ayrıca; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ile Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı da bulundu.