TOBB Samsun Kadın Girişimciler İcra Kurulu Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti
11 Ekim 2019, Cuma - 15:38
Güncelleme: 11 Ekim 2019, Cuma - 15:38

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Samsun Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz ve beraberindeki icra kurulu üyeleri ile Kurulun Üniversite temsilcisi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Canan Kazak, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Yaptıkları seçimle yeni dönem kurulunu oluşturan Kurul Başkanı Mihriban Akyüz ve kurul üyeleri, Rektör Sait Bilgiç’i ziyaret ederek kendilerini ve yaptıkları faaliyetleri tanıttı. Kamu kurumu yöneticileriyle iletişime önem verdiklerini belirten Mihriban Akyüz, görüş ve önerilerini Rektör Bilgiç’le paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Sait Bilgiç de kadın girişimciliğinin artması için Üniversitede faaliyet gösteren birimler ve hazırlanan projeler hakkında konuklarını bilgilendirdi.