Rektör Bilgiç Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezinin Bağışçıları ile Bir Araya Geldi
10 Ekim 2019, Perşembe - 14:07
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 16:09

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Kampüsü içinde bulunan Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezinin davet programına katılan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Merkezin kurulmasında katkısı bulunan bağışçılarla bir araya geldi.

Davete bağışçılardan Cemal Gülhan, Nafiz Kaya, Av. Gültekin Özçelik, Şerafettin Uğur ile Merkezin yapım aşamasında emeği bulunan Prof, Dr. Lütfü İncesu katılırken Samsun protokolünden de Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı,  Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, OMÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Recep Durmuş, Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkez Müdürü Veysel Uğur katıldı.

Merkezde eğitim gören öğrencilerin beden eğitimi ders programına da eşlik eden davetliler, hem çocukların spor ve oyun faaliyetlerini izledi hem de onlarla vakit geçirme fırsatı yakaladı. Çocuklarla sohbet eden Rektör Sait Bilgiç, bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Davet programının ardından Rektör Sait Bilgiç, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Recep Durmuş ile birlikte kampüs içindekindeki bazı birimlerde incelemelerde bulundu.