TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’den Nezaket Ziyareti
02 Ekim 2019, Çarşamba - 14:27
Güncelleme: 02 Ekim 2019, Çarşamba - 15:53

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) davetlisi olarak Samsun’a gelen Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, OMÜ’nün almaya hak kazandığı “TSE Kalite Yönetim Sistemi Belgesi"nin takdim töreni ve konuşmacı olduğu “Yükseköğretimde Kalite Standartları Konferansı” öncesinde, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin ve Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, standardizasyon ve kalite farkındalığına yönelik bilincin yaygınlaştırılması hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Nazik ziyareti için teşekkürlerini sunan Rektör Bilgiç, Üniversitede tüm hızıyla devam eden kalite yönetimi ve akreditasyon sürecine yönelik TSE paydaşlığında geliştirilen iş birliği ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Görüşmede ayrıca Rektör Bilgiç, ziyaretin anısına TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’e, OMÜ'lü öğrencilerin yaptığı tabloyu hediye etti.