Baharı Müzikle Karşıladılar
06 Mayıs 2016, Cuma - 18:04
Güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba - 15:39

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Modern Müzik Topluluğu sergiledikleri performansla gençleri coşturdu. OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde sahne alan Topluluğun dinleyicileri ise OMÜ’nün 11. Tanıtım Günleri vesilesiyle Samsun ve farklı şehirlerden gelen ortaöğretim öğrencileri ve öğretmenlerdi.

Sabah saatlerinde Yaşar Doğu Spor Bilimleri Spor Salonunda açılan Fakülte ve Yüksekokul ile OMÜ’ye bağlı farklı birimlerin stantlarını ziyaret ederek bilgi alan öğretmen ve öğrenciler öğleden sonra ise Modern Müzik Topluluğunun popüler müziklerle bezeli geniş repertuvarıyla doyasıya eğlendiler.

Yaklaşık iki saat süren konserin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan sahneye çıkarak Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencilerinden oluşan Topluluk üyelerini tebrik ederek teşekkürlerini iletti.