Rektör Bilgiç Akademik Aşama Kaydeden Akademisyenlerle Buluştu
20 Eylül 2019, Cuma - 17:30
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 16:41

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyeliği kadrolarına yeni atanan akademisyenleri Rektörlük Toplantı Salonu’nda ağırlayarak tebrik etti.

Gösterdikleri emek ve başarı sayesinde unvanlarını yükselten her bir akademisyeni kutlayan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, öğretim üyelerine başarılarının devamı temennisinde bulundu.

"Aramıza yeni katılan her akademisyenimizin; OMÜ ailesine yeni bir heyecan, yeni bir değer katacağından eminiz"

Akademisyenlerin aldıkları yeni unvanlarla ve yapacakları çalışmalarla OMÜ ailesine değer katacaklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç “Rektörlük görevine atandığım günden itibaren yeni göreve başlayan akademisyenlerle bir araya gelmek; bana onları tanıma ve tebrik etme, beklentilerimizi kendileriyle paylaşma ve onların da fikirlerini dinleme fırsatı veriyor. Daha önceki toplantılarımızda da akademisyenlerimiz, bu toplantılarda bir araya gelmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler, o sebeple toplantılarımızı sürdürüyoruz. Aramıza yeni katılan her akademisyenimizin; OMÜ ailesine yeni bir heyecan, yeni bir değer katacağından eminiz. Sizler, bulunduğunuz alanlarda verdiğiniz emekler ve bu zamana kadar yaptığınız çalışmaların sonucunda, hak ettiğiniz yerdesiniz. Katkılarının yüksek olacağını düşündüğümüz arkadaşlarımızın bu aileyi güçlendireceğini ve yücelteceğini kabul ediyoruz. Hak ettiğiniz yerde olmanın gururuyla sizler de inşallah bu kuruma değer katmanın heyecanını yaşayıp bu yönde çaba göstereceksiniz. Bu toplantının amacı sizlerle tanışmak ve sizleri tanıştırmaktır. Bu vesileyle birlikte çalışarak güçlü dostluklar kurabileceksiniz. Hepiniz OMÜ Ailesi'ne hoş geldiniz.” şeklinde konuştu.

Akademisyenlerle tek tek tanışan Rektör Sait Bilgiç’in beklenti, dilek ve görüşlerini paylaşmasının ardından toplantı sona erdi.

OMÜ’de profesör, doçent ve doktor öğretim üyeliği kadrolarına yeni atanan akademisyenler şu isimlerden oluştu:

Prof. Dr. Selçuk Çıkla / Fen-Edebiyat Fakültesi - Yeni Türk Edebiyatı Anabilim Dalı

Doç. Dr. Serbülent Yiğit / Veteriner Fakültesi - Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü Veteriner Genetiği Anabilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Sultan Çalışkan / Tıp Fakültesi - Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Ömer Salih Akar / Tıp Fakültesi - Tıbbi Genetik Anabilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Özdin / Tıp Fakültesi - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kurçaloğlu / Tıp Fakültesi - Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Zehra Özdemir / Tıp Fakültesi - Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Özkan Özer Keskin / Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi - Yeniçağ Tarihi Anabilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Tan / Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi - Yakınçağ Tarihi Anabilim Dalı

Dr. Öğr.  Ali Erman Kent / Sağlık Bilimleri Fakültesi - Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Selime Canan / Ziraat Fakültesi - Tarım İşletmeciliği Anabilim Dalı