Türk Kızılay Samsun İl Yönetimi Rektör Bilgiç’i Ziyaret Etti
20 Eylül 2019, Cuma - 15:54
Güncelleme: 21 Eylül 2019, Cumartesi - 22:45

Türk Kızılay Samsun Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e ziyarette bulundu.

Ziyarete, Türk Kızılay Samsun Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Habib Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyarette; Türk Kızılay ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) iş birliğiyle OMÜ Yaşam Merkezi'nde bir butik mağazasının hayata geçirilerek, Türk Kızılayın yeni eğitim döneminde bir kez daha kapılarını öğrencilere açacağı vurgulandı.

Türk Kızılay, OMÜ’de ihtiyaç sahibi öğrenciler için "Butik Mağaza" açacak

Türk Kızılayın birçok üniversitenin bünyesinde butik mağaza açtığını, gelecek yıllarda daha çok mağazanın açılışının yapılacağını söyleyen Habib Demirel, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Ülke genelindeki üniversitelerde bulunan butiklerden her müracaat eden üniversite öğrencisi yararlanabilir. İhtiyaç sahibi öğrenciler tıpkı bir mağazaya gider gibi bu mağazamıza gelip diledikleri şekilde kıyafet ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecekler."

Ziyaret sonunda Rektör Bilgiç, Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.