Rektör Bilgiç, Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde İncelemelerde Bulundu
20 Eylül 2019, Cuma - 15:27
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 16:44

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün programında yer alan Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’ndeki Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ziyaretine eşlik etti.

Adalet Bakanı Gül’ün ziyareti öncesinde Rektör Bilgiç, Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde birtakım incelemelerde bulundu.

Rektör Bilgiç’in ilk adresi bu yıl Tarih Bölümüne öğrenci alarak eğitim-öğretim hayatına başlayacak İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi oldu. Rektör Bilgiç’in ziyaretine; Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oktan ve Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya, İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Recep Yılmaz, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Tan ve Fakülte Sekreteri İsa Sağlam eşlik etti.

Yeni akademik yılın arifesinde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde yürütülen çalışmaları ve yapılan hazırlıkları yerinde gözlemleyen Rektör Bilgiç, yeni eğitim- öğretim dönemine eksiksiz başlanması ve bu süreçte öğrencilerin mağdur olmaması için çalışmaların ivedi bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti.

Rektör Bilgiç, beraberindekilerle İletişim Fakültesine geçti. Rektör Bilgiç burada, Bölümlerin öğretim elemanlarıyla bir araya gelip Fakültedeki gelişmeler, projeler ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Yeni akademik yılın bütün öğretim elemanları adına hayırlı olmasını temenni eden Rektör Bilgiç, Üniversitenin bütün birimleriyle yeni döneme hazır olduğunu dile getirdi.

Rektör Bilgiç, kampüs içerisinde incelemelerde bulunmasının ardından, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileriyle bir araya gelerek bir süre sohbet edip onların talep ve önerileri dinledi.