OMÜ, Sendikalarla Yıllık İdari Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi
18 Eylül 2019, Çarşamba - 14:47
Güncelleme: 16 Ocak 2020, Perşembe - 12:32

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) yönetimi ile Samsun Sağlık-Sen Şubesi ve Eğitim-Bir-Sen’in 2 Numaralı Şubesi yetkilileri, yıllık olağan idari kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Rektörlükte düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Serap Sivrioğlu Sezer ile Mustafa Kemal Çayıroğlu, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü İsa Erfalay, Samsun Sağlık-Sen Şubesi Başkanı İlyas Biçer ile sendika temsilcileri Remzi Gül ile Tuncay Çoban, Eğitim-Bir-Sen’in 2 Numaralı Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir ve Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır katıldı.

Toplantıda; idari ve akademik personelin verimliliğinin arttırılması, çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesi, yasal çerçeve içerisinde sahip oldukları hakların gözetilmesi konularında görüş bildirilirken ilgili sendika yetkilileri de OMÜ yönetimine taleplerini iletti.