Bahar Konseri İzleyenleri Mest Etti
06 Mayıs 2016, Cuma - 12:23
Güncelleme: 09 Mayıs 2018, Çarşamba - 10:40

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu, Bahar Konseri’yle sanat müziği tutkunlarını mest etti.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde verilen konserde öğretim üyeleri, öğrenciler ve Samsunlu sanat müziği hayranları Merkezin salonunda boş yer bırakmadı.

Şef Dr. Mehmet Halis Korur yönetimindeki Koro; Türk sanat müziğinin saygın bestecilerinin hafızalarda iz bırakmış şarkılarını seslendirdi. Koro ve solo olarak seslendirilen şarkılara izleyiciler de çoğu zaman eşlik etti. İki bölümden oluşan konserde solo olarak performanslarını sergileyen Koro üyeleri Türk sanat müziğinin klasikleşmiş eserleriyle seyircilere unutulmaz bir akşam daha yaşattılar.

Konserde Şef Halis Korur’un zaman zaman seyircilere dönerek onları şarkılara eşlik etmek için teşvik etmesi dikkat çekti. Konserin son şarkısında seyircilerden bazıları da koroya dâhil olurken Şef Halis Korur konser sonunda “En kötü gününüz böyle olsun” diyerek sanat müziği hayranlarını selamladı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural da konser bitiminde Şef Halis Korur’u tebrik ederek çiçek takdiminde bulundu.