OMÜ’den Aşure İkramı
13 Eylül 2019, Cuma - 14:55
Güncelleme: 16 Ocak 2020, Perşembe - 12:19

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı, Muharrem Ayı’nın başlaması nedeniyle aşure günü etkinliği düzenleyerek akademik ve idari personele aşure ikramında bulundu.

Gerçekleştirilen etkinlikte Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, içinde bulunduğumuz mübarek Muharrem Ayı'nı kutlayıp birlik, kardeşlik ve dostluk temennisinde bulunurken bir süre aşure dağıtımına eşlik etti.

Üniversitenin geleneksel hâle getirdiği ve Kampüs Camii’nde cuma namazından sonra gerçekleştirilen aşure ikramına; Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük ile akademik ve idari personel katıldı.

OMÜ Vakfının OMKAN İktisadi İşletmesi Mutfağı'nda 2 bin kişilik olarak hazırlanan aşure, katılımcılara OMKAN personeli tarafından dağıtıldı. Yoğun katılımın olduğu aşure etkinliğinde organizasyonun aksamadan işlemesi katılımcıları memnun etti.