İsteğe Bağlı Hazırlık Eğitimi Başvuruları Açıldı
19 Ağustos 2019, Pazartesi - 13:46
Güncelleme: 20 Ağustos 2019, Salı - 02:09

2019 - 2020 akademik yılında, Üniversitemize yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizden, İsteğe Bağlı Hazırlık (İBH) sınıflarında eğitim almak isteyen öğrencilerimizin, 23 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 10.00'da Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi giriş katı) yapılacak olan düzey belirleme sınavına girmeleri gerekmektedir.

İsteğe Bağlı Hazırlık sınıfları kontenjanı 90 kişi ile sınırlıdır. 23 Eylül günü yapılacak olan düzey belirleme sınavında ilk 90 kişi içerisinde yer alan öğrencilerimiz İBH sınıflarında eğitim almaya hak kazanacaktır. Sınav sonrası yine Yüksekokulumuzun web sayfasından asıl ve yedek öğrenci listeleri yayımlanacaktır.

Öğrencilerimizin, düzey belirleme sınavına girebilmeleri için aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir:

İsteğe Bağlı Hazırlık Eğitimi Başvuru Formu

Yabancı Diller Yüksekokulu duyurusuna ulaşmak için tıklayın.