OMÜ Üniversite Tercih Fuarlarında Adaylarla Yüz Yüze İletişim Kurdu
30 Temmuz 2019, Salı - 10:00
Güncelleme: 16 Ocak 2020, Perşembe - 12:54

2019-2019 eğitim-öğretim dönemi için üniversite tercihleri sona erdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi de bu süreçte adaylarla yüz yüze iletişim sağlamak ve OMÜ ve Samsun’u en iyi şekilde tanıtabilmek için çeşitli şehirlerde düzenlenen üniversite tercih fuarlarına katıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, yükseköğretim  adayları, aileleri ve eğitimcilerle buluşmak üzere 19-21 Temmuz’da İstanbul,  22-27 Temmuz’da Samsun, 23-24 Temmuz'da Ankara, 26-27 Temmuz'da İzmir'de Üniversite Tercih Fuarında yer aldı. Oldukça yoğun katılımın olduğu fuarlarda binlerce kişi ile yüz yüze iletişim kurdu ve sorularını yanıtladı. Üniversite temsilcileri, açıklıkla, dürüstçe ve kimseyi aldatmadan OMÜ’nün fakültelerini, Samsun'u anlattı.

Yeşilyurt Demir Çelik MYO Akademisyenleriyle İstanbul Fuarında

İstanbul Uluslararası Kongre Merkezinde 19-20-21 Temmuz 2019 da gerçekleşe İstanbul Üniversite Tercih Fuarı, Vakıf, Devlet, Özel ve Yurtdışı Üniversiteleri ile çeşitli eğitim kurumlarının stant açtı. Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Vedat Ceyhan, fuarda aday öğrencilere Ondokuz Mayıs Üniversitesini tanıtarak “Kariyeriniz için Stratejik Karar: Üniversite Seçimi” konulu bir seminer verdi. Seminer sonrası eğitimci ve TV programcısı Hayati Oktay, Prof. Dr. Ceyhan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi standında ayrıca Samsun Organize Sanayi Bölgesinde kurulu Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu önlisans programları ve 3+1 işyeri eğitimi ve uygulaması modelinin tanıtımı Okul Müdürü Doç. Dr. Kemal Yıldızlı, akademisyenler  ve Basın Yayın Birimi personeli tarafından yapılarak aday öğrencilerin çeşitli soruları cevaplandı.