Rektör Bilgiç TRT Haber’e konuştu: “Bir Öğrenci Neyi İsterse Samsun’da O Var“
26 Temmuz 2019, Cuma - 17:15
Güncelleme: 30 Temmuz 2019, Salı - 16:43

TRT Haber televizyonunda yayınlanan “Eğitim Editörü” programının canlı yayın konuğu olan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, OMÜ’nün Türkiye’nin en güzel kampüslerinden birine sahip olduğunu belirterek “Bir öğrenci neyi isterse Samsun’da o var.“ dedi.

TRT Haber televizyonunda, Sezen Yüce’nin sunduğu ve eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu’nun (Bonushoca) yorumlarıyla yer aldığı “Eğitim Editörü” programının 26 Temmuz Cuma günkü canlı yayın konukları OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk oldu.

Yüce’nin ve öğrencilerin sosyal medya üzerinden gelen sorularını yanıtlayarak OMÜ’yü anlatan Rektör Bilgiç, üniversitenin öğrencilere çok önemli imkânlar sunduğunu dile getirdi. Üniversitelerin artık sadece eğitim veren değil tüm dünyaya açılan bir kapı olarak hizmet verdiğini ifade eden Rektör Bilgiç, OMÜ’lü akademisyenlerin bu anlamda büyük başarılarla adından söz ettirdiğini belirtti.

Son olarak; bir öğrencinin Samsun’da neyi isterse bulabileceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, OMÜ’nün üniversite adayları için en doğru tercihlerden biri olacağını vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in konuk olduğu “Eğitim Editörü” programının videosu:

TRT HABER EĞİTİM EDİTÖRÜ 26 TEMMUZ 2019 İZLE