Rektör Bilgiç TRT Haber’de OMÜ’yü Anlatacak
25 Temmuz 2019, Perşembe - 16:26
Güncelleme: 26 Temmuz 2019, Cuma - 17:21

TRT HABER televizyonunda üniversite tercih döneminde her gün saat 14.25'te yayınlanan “Eğitim Editörü” programının 26 Temmuz Cuma günkü konuğu Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç olacak.

Sezen Yüce’nin sunduğu ve eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu'nun (Bonushoca) yorumlarıyla yer aldığı programda Rektör Bilgiç, televizyondan üniversite adaylarına neden Ondokuz Mayıs Üniversitesini tercih etmeleri gerektiğini anlatacak.

Programda, üniversite tercihi yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği, bölüm sıralamalarını etkileyen faktörler, meslek seçiminde nasıl isabetli kararlar alınabileceği, üniversitelerin öğrencilere ne tür imkânlar sunduğu gibi üniversite tercihlerine dair sorular yanıtlanacak.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’in konuk olacağı “Eğitim Editörü” programı, cuma günü saat 14.25’te TRT HABER televizyonundan canlı yayınlanacak.

TRT HABER'i izlemek için bağlantıya gidiniz: https://www.trthaber.com/canli-yayin-izle.html