CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Endeksi 2019
09 Temmuz 2019, Salı - 09:38
Güncelleme: 09 Temmuz 2019, Salı - 09:50

Yükseköğretimde istihdam başta olmak üzere birçok konuda 2016 yılından bu yana objektif veri sağlayan CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Endeksi için bu yıl da veri toplama sürecine başlandı.

Kariyerine yön vermek isteyen ve bu alanda profesyonel destek sağlayan tüm kesimlerin objektif verilere ulaşabilmeleri için yürütülen CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Araştırması'nın üçüncüsü Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği tarafından düzenlenmektedir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak tüm mezun ve öğrencilerimizi araştırma anketine katılmaya davet ediyoruz.

Araştırma; aşağıdaki linkten 12 Temmuz 2019 tarihine kadar cevaplanabilmektedir.

Ankete katılım linki: http://namar-analiz.com/fs-UNV161CLBR19.aspx

Not: Eğer araştırmaya daha önce katıldıysanız, lütfen bu anketi tekrar doldurmayınız.

Geçtiğimiz yılın sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.