Rektör Bilgiç, Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Akademik Kadrosuyla Buluştu
03 Temmuz 2019, Çarşamba - 17:19
Güncelleme: 16 Ocak 2020, Perşembe - 13:23

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, fakülte ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Rektör Bilgiç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ile birlikte Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'nü ziyaret etti.

Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güray Erener ve bölüm öğretim üyeleri tarafından karşılanan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, eğitim-öğretim, araştırma ve geliştirme faaliyetleri konularında akademisyenlerle görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Rektör Bilgiç, bölüm ziyaretlerini zaman zaman gerçekleştirdiklerini, üniversiteyi daha iyi bir noktaya taşımak adına ziyaretlerin önemli olduğunu ifade etti.

Ziyarette Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güray Erener bölümle ilgili olarak bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. Erener, sunumda Zootekni bölümünün tarihçesini, öğrenci profili, akademisyen kadrosu, yürütülen ve tamamlanan projeler, bölüm olanakları ve laboratuvarlar hakkında bilgiler verdi.

Sunumun ardından Rektör Bilgiç, bölüm başkanı, öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerinin görüşlerini alarak planlanan projeler ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Zootekni Bölüm ziyaretini tamamlayan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, gerçekleştirdikleri ziyaretlerin, üniversitenin hâlihazırdaki şartlarını iyileştirmek ve daha kaliteli eğitim adına oldukça yararlı olduğunu dile getirdi. Rektör Bilgiç, görüşlerini paylaşan bölüm başkanları ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.