İİBF’de 8. Dönem Mezuniyet Sevinci
21 Haziran 2019, Cuma - 18:04
Güncelleme: 16 Ocak 2020, Perşembe - 13:35

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreni Öğrenci Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleştirildi.

8. dönem mezunlarını veren fakültede, 401 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törene; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan, çeşitli fakültelerin dekanları, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun öğrencileri temsilen konuşan Fakülte’nin ve aynı zamanda İşletme Bölümü’nün birincisi Berna Dağcı, tüm arkadaşlarıyla hem sevincini, duygularını paylaştı hem de onlara mezuniyet yeminini ettirdi.

“Sizi daha ileri yerlere götürmek için çaba gösterdik”

Törenin açılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan “4 yıldır birlikteyiz ve bugün sizleri mezun ediyoruz. Dört yıl boyunca gerek akademik gerek idari personel olarak sizi aldığımız noktadan çok daha ileri yerlere götürmek için çaba gösterdik. Bugün bu gayretimizin ve çabamızın sonuçlarını aldığımızı görüyoruz. Bu arada emeği geçen hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Yıllardır sizi destekleyen ve arkanızda duran aileleriniz de bir teşekkürü hak ediyor. Bugün onların da gurur günü. Hepinize kutlu olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından, mezuniyet kütüğüne ismini çakan fakülte birincisi Berna Dağcı, ödülünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan’ın elinden aldı.

Ardından fakülte ikincisi ve aynı zamanda Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü, bölüm birincisi Mustafa Cihat Urhan ile fakülte üçüncüsü aynı zamanda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, bölüm birincisi Tuğçe Çavdar’a ise hediyeleri yine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan tarafından verildi.

Ardından 6 bölümün dereceye giren öğrencileri de başarı belgelerini ve hediyelerini öğretim üyelerinden aldı. Son olarak tüm mezun öğrenciler, sevinçlerini kep atma ritüeliyle taçlandırdı.