Rektör Bilgiç, Sıfır Atık Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencisini Kabul Etti
19 Haziran 2019, Çarşamba - 17:50
Güncelleme: 21 Haziran 2019, Cuma - 13:21

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Üniversiteler Arası Geri Dönüştürülebilir Sıfır Atık Yarışması" fotoğraf kategorisinde 3. olan Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü 1. sınıf öğrencisi Tahir Kaya, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, 1. sınıf öğrencisi Tahir Kaya yarışma sürecini ve yaşadıklarını Rektör Bilgiç ile paylaştı.

Düzenlenen sıfır atık fotoğraf yarışmasında 3. olarak dereceye giren Tahir Kaya 5 bin liralık ödülün de sahibi oldu. Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, başarısından dolayı Tahir Kaya’yı kutladı ve duyarlılığından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyarette, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yüksel Ardalı da hazır bulundu.