Bafra MYO’da Mezuniyet Mutluluğu
31 Mayıs 2019, Cuma - 18:24
Güncelleme: 13 Haziran 2019, Perşembe - 15:11

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Meslek Yüksekokulu (MYO), okul bahçesinde gerçekleştirdiği 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni ile öğrencilerini uğurladı.

72 öğrencinin başarı belgesi aldığı törene; Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra MYO Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Çırak, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, kamu kurum temsilcileri, öğretim elemanları ile öğrencilerin yakınları katıldı.

Mezun öğrencileri temsilen teşekkür konuşması Beyazıt Yıldırım yaptı. Ardından söz alan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur "Bu günler ömrümüzde hayatımızda bir kere yaşayacağımız günler. Şu anda benimde  mezuniyet günümü hatırlamama vesile oldu.Hepinizi tebrik ediyorum. Ömrünüz boyunca başarılar diliyorum. Ailenize, hocalarınıza size verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun dedi.” dedi.

Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu ise “Programının yoğunluğu dolayısıyla aramızda bulunamayan Rektörümüz Prof. Dr. Sait Bilgiç hocamızın selam, sevgi ve tebriklerini iletiyorum. Bugün Üniversitemizden mezun oluyorsunuz. Mezun olduktan sonra OMÜ’nün bir mensubu olarak kalmaya devam edeceksiniz. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Bunun hayata geçebilmesi için önümüzde birim olarak Mezunlar Koordinatörlüğü var. Bu kapsamda kurumlar, üniversiteler  açısından bir kimliğin inşa edilebilmesi noktasında sadece hocalar, öğrenciler değil aynı zamanda mezunlar da en kıymetli bileşenlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu tablonun ortaya çıkmasına vesile olan ailelerinize ve hocalarınıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Son olarak konuşan Bafra MYO Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Çırak” Mezuniyet törenini kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, bizlere katıldığınız ve sevincimize ortak olduğunuz  için şahsım ve tüm Bafra MYO ailesi adına teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrenciler, hocalarınız olarak sizlere mesleki becerilerin yanı sıra sorumluluk almayı ve zor zamanlarda inisiyatif kullanabilmeyi de öğretmeye gayret ettik. Sizlere sonraki hayatınızda  sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Her daim Türkiye Cumhuriyetinin kurucu değerlerine  bağlı kalmanızı diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle fikri hür, vicdanı hür bireyler  olmanızı temenni ediyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri ve başarı belgeleri takdim edildi.

Mezuniyet töreni öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.