Sağlık Bilimleri Fakültesi İftar Programında Buluştu
31 Mayıs 2019, Cuma - 15:15
Güncelleme: 20 Ocak 2020, Pazartesi - 14:19

Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personeli aileleri ile birlikte iftar programında (29 Mayıs Çarşamba) bir araya geldi. Programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı da katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Terzi, Ramazan ayının son günlerinde aileleri ile birlikte programa katılan tüm akademik ve idari personele teşekkür ederek başladığı konuşmasında, katılımcıların Ramazan, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Bu tür etkinliklerin önemli olduğunu, bir araya gelerek sağlanan birlikteliklerin üretkenliği artıracağını ve bundan sonra da bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

İftar programının sonunda konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, programa katılanlara teşekkür ederek nice ramazan ve iftarlarda sağlıklı, mutlu bir şekilde bir araya gelme temennisinde bulundu..