Ziraat Fakültesi Öğrencilerine Birincilik Ödülü
23 Mayıs 2019, Perşembe - 14:11
Güncelleme: 20 Ocak 2020, Pazartesi - 14:41

Bitki Islahçıları Alt Birliği (BİSAB) tarafından her yıl 11 Mayısta kutlanan “Bitki Islahçıları Günü kapsamında düzenlenen  " Milli Çeşit Geliştirmede Yerel Çeşitler Neden Önemlidir?" konulu makale yarışmasında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi öğrencileri birincilik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye genelinde Ziraat Fakültesi son sınıf öğrencilerinin katıldığı makale yarışmasında, hazırladıkları ortak makale ile birincilik ödülüne layık görülen OMÜ Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri son sınıf öğrencileri Kezban Nur Alsancak, Elifnur Yılmaz ve İbrahim Hakkı Canbolat Niğde’de düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Ödül alan öğrencileri makam odasında ağırlayan OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy ise, gösterdikleri başarı için öğrencilerini tebrik ederek çalışmalarının devamını diledi.