GSF Öğretim Elemanlarından "Karma Sergi"
10 Mayıs 2019, Cuma - 19:12
Güncelleme: 20 Ocak 2020, Pazartesi - 16:04

Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim elemanları tarafından hazırlanan 100. Yıl Karma Sergisi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

GSF Sanat Galerisinde hazırlanan serginin açılışına Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Tomak, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

“Katkıda bulunan öğretim elemanlarımızı tebrik ediyorum”

Açılışta konuşan Dekan Prof. Dr. Ali Tomak, “19 Mayıs 1919’un 100. yılı kutlamaları kapsamında Fakültemizin düzenlediği ve öğretim elemanlarımızın çalışmalarından oluşan 100. Yıl Karma Sergisi’ne katkıda bulunan öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyor ve bu açılış için çaba ortaya koyan ekibime de teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyetimiz ve Türk Milleti'nin özgürlük ve bağımsızlık umutlarının inanca dönüştüğü, Kurtuluş Mücadelesi ateşinin yakıldığı, aydınlık bir geleceğe olan inancın filizlendiği ve giderek güçlendiği 19 Mayıs 1919’un anısına, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Fakültenin 21 öğretim elemanının toplam 28 çalışmasından oluşan sergi 10-16 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak.