Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinden Göz Alıcı Tasarımlar
09 Mayıs 2019, Perşembe - 19:28
Güncelleme: 23 Ocak 2020, Perşembe - 15:35

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliğince düzenlenen “1. Sınıf Temel Tasarım Sergisi”, sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

Eğitim Fakültesi A Blok Sergi Salonu’nda açılan ve Resim-İş Öğretmenliği 1. sınıf öğrencilerinin temel tasarım atölye çalışmalarından oluşan sergiye; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seher Balcı Çelik ile Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Kesten, Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılışını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seher Balcı Çelik ve emekli öğretim üyesi Ali Boğa’nın yaptığı sergide; 20 öğrenci tarafından birbirinden ayrı materyallerle tasarlanan ve farklı tekniklerle yorumlanmış 200 seçilmiş eser yer alıyor.

Sergide konuşan Temel Tasarım dersi sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sena Sengir, eğitimlerine yeni başlayan öğrencilerin ortaya koydukları bu eserlerin, ileriki yıllarda ve meslek hayatlarında hazır ve yetkin hâle gelmelerinde onlara yol göstereceğini vurgulayarak başarılı çalışmaları ve emeklerinden dolayı öğrencilerine teşekkür etti.

Katılımcıların beğenisini kazanan 1. Sınıf Temel Tasarım Sergisi, 15 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilecek.