Eğitim Fakültesinden Müzikli Drama ve Halk Oyunları Gösterisi
07 Mayıs 2019, Salı - 14:57
Güncelleme: 23 Ocak 2020, Perşembe - 15:27

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri tarafından müzikli drama ve halk oyunları gösterisi düzenlendi.

Eğitim Fakültesi B Blok giriş katında düzenlenen etkinliğe, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Seher Balcı Çelik, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Kesten, bölüm hocaları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğretim Görevlisi Ömer Kanca rehberliğinde Okul Öncesi 3. sınıf öğrencileri; okul şarkılarından oluşan drama gösterisi, horon, zeybek, halaydan oluşan potpuri ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Etkinlik, Eğitim Dekan Prof. Dr. Seher Balcı Çelik ve akademisyenlerin, öğrencilerle birlikte horona eşlik etmeleriyle sona erdi.