Davet - Çok Özel Konser 19 Mayıstan Büyük Zafere
03 Mayıs 2019, Cuma - 18:51
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 12:55

19 Mayıs 1919 Kurtuluş Mücadelemizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında “19 Mayıs’tan Büyük Zafere” tematik konseri, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00’de Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Konservatuarı Geleneksel Türk Müzikleri Ana Sanat Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Serhat Yener’in proje yönetici sorumlusu olarak görev aldığı “19 Mayıs’tan Büyük Zafer”e konseri OMÜ bünyesinde ilk defa sahnelenecek ve geleneksel müziklerimiz tiyatral canlandırma, halk oyunları ve dönemi anlatan video fon eşliğinde sunulacak.

Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden akademisyen ve konuk sanatçılar, öğrenciler, öğretim elemanları, Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosundan sanatçılar 100. Yılda OMÜ çatısı altında bir araya gelerek birlik ve bütünlük mesajını verecekler.

Tarih: 4 Mayıs Cumartesi
Saat : 20.00