Samsun MYO’da “Gençlerde Gelecek Kaygısı” Söyleşisi Düzenlendi
03 Mayıs 2019, Cuma - 08:50
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 12:56

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencileri tarafından “Gençlerde Gelecek Kaygısı” konulu bir söyleşi düzenlendi.

Güzel Sanatlar Kampüsü OMÜ Sahnesi’nde Öğr. Gör. Şadiye Nur Güleç danışmanlığında düzenlenen söyleşiye; Samsun MYO Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Taner Yıldız, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğretim elemanları ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.
Uzman klinik psikolog Setenay Alay’ın konuşmacı olarak yer aldığı söyleşide; gençlerde gelecek kaygısı, kariyer planlaması, iş görüşmelerinde yapılan yanlışlar, kaygının nasıl kontrol altına alınabileceği ve başarı için motive edici unsurlar hususunda öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Söyleşinin finalinde Samsun MYO Müdürü ve Kampüs Koordinatörü Prof. Dr. Güray Erener, öğrencilerle konu ile ilgili görüş ve temennilerini paylaştı. Prof. Dr. Güray Erener, kampüsün temiz tutulması, gelecek nesillere daha yaşanabilir çevre bırakma anlayışının benimsenmesi noktasında öğrencilerden destek vermeleri konusunda da ricada bulundu.

Söyleşi öğrenci ve öğretim elemanlarının fotoğraf çekimi ile sona erdi.