Samsun Meslek Yüksekokulunda “Bahar Çayı”
02 Mayıs 2019, Perşembe - 09:19
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 13:09

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu (SMYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencileri “Her Demde Bir Sohbet” teması altında bahar çayı düzenleyerek öğretim elemanları ve öğrencileri bir araya getirdi.

Kurum içi iletişimi canlandırmak, öğretim elemanları ve öğrencilere motivasyon kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Kemal Özcan, Öğr. Gör. Rıza Altunay’ın yanı sıra Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı ile diğer bölümlerden çok sayıda öğretim elemanı katıldı.

Öğr. Gör. Şadiye Nur Güleç’in koordinasyon ve danışmanlığında yapılan bahar çayında davetliler keyifli ve unutulmaz dakikalar yaşarken etkinliğin sonunda SMYO Müdürü Prof. Dr. Güray Erener Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrenci ve öğretim elemanlarına tebriklerini sunarak, bu tarz birleştirici ve motive edici organizasyonların devam etmesi yönündeki temennilerini dile getirdi.

“Her Demde Bir Sohbet” temalı etkinlik öğrencilerin pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.