OMÜ Hentbol Takımı Rektör Bilgiç’e Şampiyonluk Kupasını Takdim Etti
30 Nisan 2019, Salı - 17:28
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 13:10

Ünilig Hentbol Kadınlar Türkiye Şampiyonası’nda zirveye çıkan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesinin başarılı öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

27-28 Nisan tarihleri arasında Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Ünilig Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda OMÜ Kadın Hentbol Takımı; Orta Doğu Teknik Üniversitesini (ODTÜ) 32-20 yenerek finale çıkmış, ardından finalde Sivas Cumhuriyet Üniversitesini ise 31-30 yenerek namağlup Ünilig Hentbol Kadınlar Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Antrenör Öğr. Gör. Fatma Ermiş eşliğinde Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, şampiyon sporcular, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e şampiyonluk kupası ve madalyasını takdim ederek başarılarını paylaştılar. OMÜ’nün gururu olan hentbolcular Rektör Bilgiç’le özçekim yaparak anı ölümsüzleştirdiler.

Şampiyon sporcularla bir süre sohbet eden Rektör Bilgiç, başarılarından dolayı sporcuları kutlarken, seneye oynanacak maçlar için de tekrar şampiyonluk sözü alarak üniversitenin hediyelerini verdi.

Hatıra fotoğrafı çekimiyle noktalanan ziyarete; OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Özgür Bostancı da katıldı.