Sağlık Bilimleri Fakültesinin 2018 Yılı Akademik Performansı Değerlendirildi
12 Nisan 2019, Cuma - 16:28
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 13:21

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik personelinin, 2018 yılı bilimsel performans değerlendirmesi, Fakülte dekanı Prof. Dr. Murat Terzi’nin sunumuyla gerçekleşti.

Fakültenin konferans salonunda yapılan sunuma;  Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran da katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Terzi, Sağlık Bilimleri Fakültesinin mevcut durumunu ve bölümlerinin bilimsel performanslarını katılımcılara sundu. Sunum sonrasında konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç de, Sağlık Bilimleri Fakültesinin sahip olduğu potansiyelin farkında olduklarını, fakülteyi bulunduğu yerden daha ileri götürecek adımların hızla atılacağını ifade etti.