Ormancılık Bölümü Arazi Eğitimlerini Sürdürüyor
05 Nisan 2019, Cuma - 12:23
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:23

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü bünyesindeki Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı ikinci sınıf öğrencileri, "Arazi Tatbikatları" dersi kapsamındaki ikinci arazi eğitimlerini gerçekleştirdi.

Toplam 3 arazinin dâhil edildiği uygulamaların ikincisi; Vezirköprü Orman işletme Müdürlüğüne bağlı Kunduz Orman İşletme Şefliğinin sınırlarında düzenlendi.

Arazi uygulamasına öğrenciler ve öğretim görevlilerinin yanı sıra Vezirköprü Orman İşletme Müdür Yardımcısı Levent Morkan ve Kunduz Orman İşletme Şefi Sadullah Şahin katıldı. Arazi uygulaması kapsamında orman bakım müdahaleleri ve gençleştirme yöntemleri hakkında öğrencilere detaylı bilgiler verildi ve bazı tatbikatlar yapıldı.