OMÜ Uluslararası Anı Para Tasarımı Sergisi’nde Temsil Edildi
04 Nisan 2019, Perşembe - 11:43
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:30

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Serpil Kaptan, başkent Ankara’da açılan Uluslararası Anı Para Tasarımı Sergisi’nde OMÜ’yü temsil etti.

Dr. Öğr. Üyesi Serpil Kaptan, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen ve küratörlüğünü Prof. Dr. İncilay Yurdakul’un yaptığı Uluslararası Anı Para Tasarımı Sergisi’ne katılarak tasarımlarıyla dikkat çekti.

100. yıla ithafen tasarlandı

Sergideki tasarımlar, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. yılına ithafen Ondokuz Mayıs Üniversitesi adına tasarlandı.

1 Nisan’da açılışı yapılan Uluslararası Anı Para Tasarımı Sergisi; 12 Nisan’a kadar Hacettepe Üniversitesi Ahmet Göğüş Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.