Rektör Bilgiç, Haberaks TV Canlı Yayınına Katıldı
04 Nisan 2019, Perşembe - 16:23
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:30

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Haberaks TV öğle kuşağında yayınlanan “Haberin Sesi” programının canlı yayın konuğu oldu.

Burcu Düzgün Çoban’ın sunumuyla ekrana gelen programda, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, hafta başında 44’üncü yaşını kutlayan Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ); kuruluşundan bugünlere nasıl geldiğini, yaklaşık 57 bin öğrencisiyle nasıl büyük bir aile hâlini aldığını aktardı. Rektör Bilgiç, aynı zamanda tramvayın kampüs içerisinde dolaşımı ve Sıfır Atık Projesi gibi konularda da açıklamalarda bulundu.

19 Mayıs’ın 100. yılında OMÜ tarafından gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili bilgiler de veren Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, gelen soruları içtenlikle yanıtladı.

Programın ardından ise Rektör Bilgiç, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Grubu Genel Müdürü Ali Yılmaz Ergen ve Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Hilal Gamze Çakır ile bir araya gelerek sohbet etti.